Zahira i Cygan

Pomorze - dom stały

10.11.2014
Dziś Nasza fundacyjna parka zamieszkała w nowym domku, gratulujemy i życzymy wszystkiego najpiękniejszego.

15.10.2014
Nasza boksiowa para została przewieziona do hoteliku, gdzie razem broją i wciąż czekają na swój nowy dom. Czy ktoś zechce adoptować tą wspaniałą parę?

28.06.2014
Przedstawiamy państwu wspaniałą parę bokserów. Cygan i Zahira. On zrównoważony samiec w wieku 4 lat, wesoły, skłonny do zabaw – odwoływalny, ładnie spaceruje z koleżanką, nie jest skłonny do zaczepek. Pies o żółtym umaszczeniu w dobrej kondycji oczywiście w najbliższych dniach przejdzie badania weterynaryjne. Ona w wieku około 5lat, suczka raczej o zdecydowanym charakterze, potrafi użyć siły głosu – podobnie jak Cygan odwoływalna, nie sprawia problemów. Umaszczenie pręgowane, wygląda zdrowo choć już na pierwszy rzut oka widać że rodziła, podobnie jak kolega w najbliższych dniach spotka się z weterynarzem. Psy mieszkały razem, są doskonale zsocjalizowane, tworzą piękny, zgrany duet. Szukamy domu….szukamy domu który ich nie rozdzieli, być może ktoś ma możliwość przygarnąć oboje. Opiekunowie mówią że do zabawy wystarczy im swoje towarzystwo i odrobina wody, patyk…radość czerpią bowiem z natury. Na pewno przyniosą dużo radości oraz wzruszeń, nie pozwolą się nudzić ! Dopiero poznajemy psy, jednak szukają one nowego domu nie z powodu problemów wychowawczych a sytuacji w jakiej znaleźli się opiekunowie. Zapraszamy do śledzenia losów naszej pary – może to przyjaciele właśnie dla Ciebie ?

zahiracygan005
zahiracygan002