Bodzio II

Pomorskie - dom tymczasowy

25.12.2016

Przyszły święta…w radio zagrali „All I Want for Christmas is You…”

I tak Bodzio przestał być podopiecznym Fundacji, znalazł swoje miejsce na ziemi. Swoją rodzinę i cierpliwą miłość!

5.11.2016

Umie bawić się z dziećmi, potrafi skupić uwagę na człowieku tak by wykonać polecenie. Potrafi także przyjąć pod swój dach zagubione szczenię – tak, tak Bodzio wraz z rodziną przez kilka dni opiekowali się znalezionym szczeniakiem.  Wprawdzie Bodzio schował swoje skarby-zabawki, ale dla młodego był gościnny.

Ogromne przemiany, trudno opisać słowami…

20.09.2016

Jakiś czas temu Bodzio zamieszkał w domu tymczasowym, tam wśród rodziny codziennie ćwiczy i uczy się życia. Robi rewelacyjne postępy! Już nie jest tak bardzo wycofany, wpatrzony w człowieka ale już nie broni go jak zasobu.

Tylko tak dalej Bodzio!

11.08.2016

Bodzio ma problemy behawioralne. Jednak buda odcisnęła na jego psychice piętno. Rozpoczyna więc trening pod okiem Tomasza, będzie spotykał ludzi i powoli pozbywał się lęków i uczył dobrych manier.

26.07.2016

Bodzio całe życie mieszkał w budzie, jeśli konstrukcję która nie chroniła go od chłodu, od deszczu…można nazwać budą! Ktoś jednak pewnego wiosennego dnia zlitował się nad psem. Tak trafił do schroniska. A dziś trafił pod naszą opiekę i zamieszkał w hotelu.

Szanowni państwo oto Bodzio, który szuka domu!

Bodzio2002

Bodzio2001