Akcja na dziś

Fundacja Boksery w Potrzebie świętuje 10 lecie istnienia. Dekada pomagania bokserom, których życie nie rozpieszczało, tym w dramatycznym położeniu, cierpiącym… Dekada waszego z nami pomagania ! Na bazarku można zakupić pamiątkowe lub użytkowe gadżety. Cały zysk ze sprzedaży przeznaczany jest na ratowanie bokserów.

zapraszamy na Facebook

Fundacja Boksery w Potrzebie zaprasza na Bazarek 10 lecia.

Dochód uzyskany ze sprzedaży gadżetów zostanie wykorzystany na pomoc podopiecznym Fundacji.

Licytacja odbywa się na portalu społecznościowym, w wydarzeniu „Bazarek 10 lecia” pod zdjęciem każdego wystawionego przedmiotu.
Udział w licytacji jest równoznaczny ze zgodą co do poniższych zasad Bazarku.
                                               Prosimy o przemyślane oferty.
POWODZENIA!
                                                                   Regulamin:
1. Licytacje zakończone i podsumowane zostaną   15.08.2017  Na ostatnie oferty czekamy do godziny 19.00. Wszystkie oferty złożone po godzinie 19.00 będą nieważne. Chyba że nikt wcześniej nie złożył oferty pod wybranym przedmiotem.
2. Po zakończonej licytacji Wolontariusz odpowiedzialny za Bazarek (Renata Krygier) w ciągu trzech dni wyśle Wiadomość Prywatną do osoby, która wygra aukcję z numerem konta oraz kwotą, którą należy wpłacić za wylicytowany przedmiot (lub przedmioty) z wyszczególnieniem cen oraz kosztów przesyłki.
3. Termin wpłaty za wylicytowany przedmiot to 14 dni od dnia zakończenia bazarku.
4.Koszt wysyłki ponosi nabywca, zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej (plus koszt opakowania)
5.Przedmioty opłacone będą wysyłane do końca dnia roboczego następującego po dniu zaksięgowania.
Wszystkie osoby, które chcą podarować inne przedmioty na aukcje proszone są o kontakt z Fundacją pod adresem rkrygier@fundacja-bokserywpotrzebie.pl
6. W razie pytań wiadomości prywatne proszę kierować za pomocą wiadomości prywatnej do Wolontariusza odpowiedzialnego za Bazarek (Renata Krygier)
Fundacja Boksery w Potrzebie jako organizator zastrzega prawo do zmiany Regulaminu w trakcie trwania wydarzenia.
Fundacja Boksery w Potrzebie nie zachowuje danych teleadresowych dłużej niż trwa realizacja bazarku, ani nie przekazuje danych osobowych innym podmiotom.