Akcja na dziś

Fundacja Boksery w Potrzebie świętuje 10 lecie istnienia. Dekada pomagania bokserom, których życie nie rozpieszczało, tym w dramatycznym położeniu, cierpiącym… Dekada waszego z nami pomagania ! Na bazarku można zakupić pamiątkowe lub użytkowe gadżety. Cały zysk ze sprzedaży przeznaczany jest na ratowanie bokserów.

zapraszamy na Facebook

Bazarek Uleczyć serduszka

Dochód uzyskany ze sprzedaży gadżetów zostanie wykorzystany na zakup leku cardishure dla podopiecznych Fundacji Boksery w Potrzebie.

Licytacja odbywa się na portalu społecznościowym, w wydarzeniu „Uleczyć serduszka” pod zdjęciem każdego wystawionego przedmiotu.
Udział w licytacji jest równoznaczny ze zgodą co do poniższych zasad Bazarku.
                                               Prosimy o przemyślane oferty.
POWODZENIA!
                                                                   Regulamin:
1. Przedmioty będą wystawiane cyklicznie, a czas trwania oferty będzie każdorazowo zaznaczany.
1.a – oferty do licytacji należy licytować podnosząc stawę poprzednika
1.b – oferty „kup teraz” zakup we wskazanej cenie należy zaznaczyć słowem „kupuję”
2. Przy ofertach zbiorowych,  „kup teraz” zakup jednej sztuki należy sygnalizować słowem „kupuję”, jeśli oferta padnie po sprzedaży ostatniej z wystawionych sztuk należy skontaktować się z opiekunem bazarku
3.Po zakończonej licytacji Wolontariusz odpowiedzialny za Bazarek (Renata Krygier) w ciągu trzech dni wyśle Wiadomość Prywatną do osoby, która wygra aukcję z numerem konta oraz kwotą, którą należy wpłacić za wylicytowany przedmiot (lub przedmioty) z wyszczególnieniem cen oraz kosztów przesyłki.
4. Termin wpłaty za wylicytowany przedmiot to 7 dni od dnia zakończenia bazarku.
4.Koszt wysyłki ponosi nabywca, zgodnie z cennikiem zamieszczonym (według cennika Poczty Polskiej (plus koszt opakowania))
5.Przedmioty opłacone będą wysyłane do 4 dni roboczych po zaksięgowaniu kwoty.
6. W razie pytań wiadomości prywatne proszę kierować za pomocą wiadomości prywatnej do Wolontariusza odpowiedzialnego za Bazarek (Renata Krygier)
Fundacja Boksery w Potrzebie jako organizator zastrzega prawo do zmiany Regulaminu w trakcie trwania wydarzenia.
Fundacja Boksery w Potrzebie nie zachowuje danych teleadresowych dłużej niż trwa realizacja bazarku, ani nie przekazuje danych osobowych innym podmiotom.