Akcja na dziś

Fundacja Boksery w Potrzebie świętuje 10 lecie istnienia. Dekada pomagania bokserom, których życie nie rozpieszczało, tym w dramatycznym położeniu, cierpiącym… Dekada waszego z nami pomagania ! Na bazarku można zakupić pamiątkowe lub użytkowe gadżety. Cały zysk ze sprzedaży przeznaczany jest na ratowanie bokserów.

zapraszamy na Facebook

‚Wakacyjny bazarek bokserów w potrzebie”

Regulamin:
1. Licytacja odbywa się na portalu społecznościowym Facebook w wydarzeniu „Wakacyjny bazarek bokserów w potrzebie”
Bazarek rozpoczyna się 30 czerwca o godzinie 12.00 ostatnie oferty przyjmujemy do 13 lipca do godziny 22.00
1.a – oferty do licytacji należy licytować w wątku przedmiotu podnosząc stawkę poprzednika
1.b – oferty „kup teraz” zakup we wskazanej cenie należy zaznaczyć słowem „kupuję” Ilość ofert jest każdorazowo zaznaczana
2. Przy ofertach zbiorowych,  „kup teraz” zakup jednej sztuki należy sygnalizować słowem „kupuję”, jeśli oferta padnie po sprzedaży ostatniej z wystawionych sztuk należy skontaktować się z opiekunem bazarku
3.Po zakończonej licytacji Wolontariusz odpowiedzialny za Bazarek (Renata K lub Dorota Ś)  zaznaczy osoby które wygrały
3.a wpłat należy dokonywać na konto Fundacji – wylicytowana kwota plus wskazany koszt przesyłki z dopiskiem „Wakacyny bazarek” i nazwa przedmiotu
3.b adres do wysyłki przesyłamy wiadomością „pw” do Fundacji Boksery w Potrzebie
4. Termin wpłaty za wylicytowany przedmiot to 7 dni od dnia zakończenia bazarku,
4.Koszt wysyłki ponosi nabywca, zgodnie z cennikiem zamieszczonym przy każdym przedmiocie/zestawie
5.Przedmioty opłacone będą wysyłane do 4 dni roboczych po zaksięgowaniu kwoty.
6. W razie pytań wiadomości prywatne proszę kierować za pomocą wiadomości prywatnej do Wolontariusza odpowiedzialnego za Bazarek (Renata Krygier)
Fundacja Boksery w Potrzebie jako organizator zastrzega prawo do zmiany Regulaminu w trakcie trwania wydarzenia.
Fundacja Boksery w Potrzebie nie zachowuje danych teleadresowych dłużej niż trwa realizacja bazarku, ani nie przekazuje danych osobowych innym podmiotom.

Bazarek „Wakacyjny bazarek bokserów w potzrebie”

7. Ewentualne reklamacje dotyczące przesyłki (nie przedmiotu) prosimy zgłaszać do 25dni od daty zakończenia bazarku, po 30dniach od wysyłki upływa możliwość reklamowania przesyłek pocztowych

8. Biorąc udział w Wakacyjnym bazarku bokserów w potrzebie udzielasz zgody na przekazanie i przetwarzanie swoich danych osobowych niezbędnych do celów realizacji, przechowywanych przez 1 miesiąc. Szczegóły zostaną przekazane w wiadomości poprzedzającej przekazanie danych”

Regulamin:
1. Licytacja odbywa się na portalu społecznościowym Facebook w wydarzeniu Bazarek „Walentynka dla boksera w potrzebie”
Bazarek rozpoczyna się 13 lutego o godzinie 22.00 ostatnie oferty przyjmujemy do 19 lutego do godziny 20.00
3.Po zakończonej licytacji Wolontariusz odpowiedzialny za Bazarek (Renata Krygier)  zaznaczy osoby które wygrały
3.a wpłat należy dokonywać na konto Fundacji – wylicytowana kwota plus wskazany koszt przesyłki z dopiskiem „Walentynka i nazwą przedmiotu lub zestawu

Bazarek Uleczyć serduszka

Dochód uzyskany ze sprzedaży gadżetów zostanie wykorzystany na zakup leku cardishure dla podopiecznych Fundacji Boksery w Potrzebie.

Licytacja odbywa się na portalu społecznościowym, w wydarzeniu „Uleczyć serduszka” pod zdjęciem każdego wystawionego przedmiotu.
Udział w licytacji jest równoznaczny ze zgodą co do poniższych zasad Bazarku.
                                               Prosimy o przemyślane oferty.
POWODZENIA!
                                                                   Regulamin:
1. Przedmioty będą wystawiane cyklicznie, a czas trwania oferty będzie każdorazowo zaznaczany.
1.a – oferty do licytacji należy licytować podnosząc stawę poprzednika
3.Po zakończonej licytacji Wolontariusz odpowiedzialny za Bazarek (Renata Krygier) w ciągu trzech dni wyśle Wiadomość Prywatną do osoby, która wygra aukcję z numerem konta oraz kwotą, którą należy wpłacić za wylicytowany przedmiot (lub przedmioty) z wyszczególnieniem cen oraz kosztów przesyłki.
4. Termin wpłaty za wylicytowany przedmiot to 7 dni od dnia zakończenia bazarku.
4.Koszt wysyłki ponosi nabywca, zgodnie z cennikiem zamieszczonym (według cennika Poczty Polskiej (plus koszt opakowania))