Blondi

04.09.2014
Stało się – Bezę, zwaną obecnie BLONDI przenosimy do Nowego Domu, w którym mieszka już od jakiegoś czasu. Blondyna jest szczęśliwa, budzi powszechny zachwyt. Wymaga stałej opieki dermatologicznej, kąpieli, zabiegów na uszy i oczy. Przed nią zabieg na oczka (będzie mniej łzawiała – brodawki i trzecie powieki).

09.08.2014
BEZA – jest drobną boksereczką w wieku ok. 8 lat. Grzeczny pieszczoch, bez agresji, kocha ludzi i ładnie nawiązuje kontakt z innymi psami. W schronisku przeszła zabieg sterylizacji, usunięcia guzów na listwie mlecznej i 17 nadziąślaków. Mimo poważnych zabiegów czuje się wyśmienicie. Pod naszą opieką przebywa od kilku dni i została od razu pacjentką dr Taube (dermatolog), ponieważ ma atopowe zapalenie skóry. Białas…, a jakże! Zmiany na skórze są na szczęście nieznaczne i raczej wynikają z ogólnego zaniedbania suczki. Odpowiednia opieka i pielęgnacja powinny szybko poprawić kondycję skóry. Nasza kolejna starsza królewna szuka dobrej duszy, która zechce adoptować ją wirtualnie, wspomagając koszty utrzymania Bezuni lub realnie, zabierając ją do swojego serca i domu 🙂

beza2
beza